Wint jouw project dit jaar de Betonprijs?!

Je kunt deelnemen door onderstaand aanmeldformulier volledig en naar waarheid in te vullen. Een project inschrijven voor de Betonprijs 2021 is mogelijk tot 6 september 2021, 17.00 uur.  

Per inschrijving kun je kiezen voor 1 categorie. Wil je hetzelfde project voor meerdere categorieën inschrijven? Dat is mogelijk door de volgende stappen te nemen:

  1. Vul het aanmeldformulier volledig in voor 1 categorie inclusief de motivatie en bijbehorende foto’s.
  2. Vul het aanmeldformulier opnieuw volledig in voor een andere categorie inclusief een bijpassende motivatie aan met bijbehorende foto’s.

Projectgegevens

Onderstaande vragen gaan over de projectgegevens. Vragen met een * zijn verplichte vragen.

Contactgegevens

Onderstaande vragen gaan over de contactpersoon.

Bijlagen

Bij iedere inzending dient een toelichting te worden meegezonden, waarin wordt gemotiveerd waarom de inzending in een specifieke categorie meedingt. Deelnemers dienen minimaal vijf foto’s aan te leveren. Met deze foto’s wordt duidelijk hoe het beton in het project is toegepast en ze ondersteunen de schriftelijke motivatie.

Motivatie
Deze motivatie mag niet langer zijn dan een eenzijdig bedrukt A4-vel. De toelichtende tekst dient aangeleverd te worden als een word document of in pdf formaat. De maximale bestandsgrootte is 25 MB per upload.

Beeldmateriaal
Dit fotomateriaal mag ook bestaan uit bouwtekeningen, indien de inzender dit wenst. Alle foto’s dienen in hun naam helder de titel van de inzending en de inzender weer te geven. Het fotomateriaal moet een minimale resolutie hebben van 300 dpi en dient aangeleverd te worden in .jpg of .png bestandsformaat. Voor bouwtekeningen is ook pdf formaat toegestaan. Deelnemers kunnen optioneel een poster en/of een filmpje maken over het project en dit met de inzending meesturen. Wil je meerdere bestanden toevoegen, dan kan dit als ZIP-file. Een poster kan worden aangeleverd als pdf. Een filmpje kan worden aangeleverd in het formaat .avi of .mpg, met een maximale duur van 2 minuten. De maximale bestandsgrootte is 25 MB per upload.

deelnemersregistratie software
 deelnemersregistratie software